ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ
Доставката на продукти, закупени от E-chasovnik.com, се извършва от куриерска фирма Спиди до неин офис в населените места на страната или до адрес, посочен при заявяването на поръчката.

Потребителят (Клиентът) носи изцяло риска от повреждане загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката от служителя на куриерската фирма, Е-chasovnik.com се освобождава от отговорността за пратката, като същевременно не носи отговорност  за закъснение в случай, че то се дължи на куриер или друг доставчик.

При изпращане на продуктите, служителите от E-chasovnik.com, които подготвят  пратките, извършват проверка заедно с куриера от съответната куриерска фирма и правят застраховка,която включва и опция „Провери преди получаване“.
В такива случаи Kлиентът е длъжен да провери  целостта на поръчания и получен продукт пред куриера и ако установи нередност, да състави констативен протокол, в който ясно и точно да се опише естеството на проблема. При наличие на получени при транспорта дефекти, отговорност носи куриерската фирма и всички искания за обезщетение трябва да бъдат отправени към нея.

Веднага след доставката, получените продукти следва да бъдат прегледани внимателно от Клиента или упълномощено от него лице. При констатирането на евентуални повреди, удари или други щети, незабавно трябва да бъде уведомен наш колега, като при наличието на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, E-chasovnik.com не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. При невярно посочен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при попълване на заявката, Tърговецът не е обвързан с каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При предаване на стоката Клиентът или упълномощено от него лице подписват придружаващите я документи. За такова се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема от негово име стоката на доставка и се намира на посочения от Клиента адрес.
При отказ за получаване на поръчания артикул, извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Е-chasovnik.com се освобождава от задължението си да достави заявения за покупка продукт.

Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди, обикновено в рамките на един или два работни дни, в зависимост от вида на предпочетената от Клиента куриерска услуга. Ако имате предпочитания към друга куриерска фирма, моля свържете се с екипа на Е-chasovnik.com, за да бъдат уточнени детайлите за това.

-Всички поръчки, направени след 14:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и биват получени на по-следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).
-Всички поръчки, направени през уикенда, се обработват и изпращат в понеделник и биват получени във вторник или сряда;
-Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват през първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката.

Всеки клиент на E-chasovnik.com си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда, като за целта трябва да се свърже предварително с екипа на онлайн магазина ни, за да бъдат уточнени всички детайли.
Доставките на продукти, закупени от Е-chasovnik.com, се извършват от фирма Спиди.

Видове доставки:

  • Доставка до офис на Спиди (1 работен ден): 2.49лв.
  • Доставка до офис на Спиди (2 работни дни): 3.73лв.
  • Доставка до адрес (1 работен ден): 4.39лв.
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.
  • Всяка поръчка се изпраща с безплатна опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ.

Ако населеното място на Клиента се обслужва по график от куриерската фирма, Е-chasovnik.com се задължава да го уведоми при потвърждаването на поръчката за точната дата на нейното получаване.

Условия за безплатна доставка:

  • Ако поръчката е на стойност над 50 лева, E-chasovnik.com ще достави поръчаните от Клиента продукти безплатно.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Плащането се извършва чрез наложен платеж, като сумата се предава лично на куриера след оглед и проверка от страна на Клиента на състоянието на поръчания продукт.