Как да направя поръчка?
Процесът на една стандартна поръчка в нашия онлайн магазин за часовници не се различава от обичайната практика на електронните магазини. Моля, обърнете внимание, че за да бъде видяна Вашата поръчка от нашите служители е необходимо да завършите докрай процеса на поръчване на дадения продукт. Само след като натиснете „Поръчване“ на последната стъпка ние ще получим известие за Вашата покупка.

Как е опакован часовникът, които поръчвам?
Всеки часовник, който закупувате от нас, ще бъде опакован в торбичка от органза, така че да изглежда като подарък. Така няма да се налага да мислите за допълнителни разходи по опаковането и можете да впечатлите любимия човек с оригиналната опаковка.
Ако искате закупеният от Вас часовник да изглежда още по-изискано, предлагаме и подаръчни кутийки за часовници, които се заплащат допълнително на цена от 3 лв.

Кога ще получа поръчката си?
Доставката на поръчките се извършва чрез куриерска фирма Спиди, само на територията на  България, като срокът за изпращане на поръчката е от 1 до 2 работни дни в зависимост от вида на доставката, която сте избрали.  В неделя, както и в официални почивни дни не можем да изпратим поръчката Ви и  часовият срок за доставката се счита от първият работен ден, който следва.
Има и малки изключения за някои райони на страната, когато  разносът на куриерски пратки се извършва в определени дни, което означава, че ние сме спазили срокът при изпълнението на поръчката, но пратката не може да достигне до Вас в този срок, защото политиката на куриерската фирма е друга.
Ако доставката на пратката е в неудобно за Вас време, то тя може да бъде доставена до най-близкия офис на куриерска фирма Спиди, откъдето Вие можете да я вземете в удобен за Вас час, съобразен с работното време на офиса.

Мога ли да върна закупения от мен часовник, ако не ми харесва?
При нас всеки продукт може да се върне и без основателна причина за рекламация в срок от 30 дни след получаването му, като Клиентът заплаща сам транспортните разходи. Продуктът трябва да е без видими следи от употреба и да се върне с всички придружаващи документи към него. Трябва да се върне с опция преглед, за да проверим състоянието му. При констатиране на опит за умишлено увреждане на бижутата, продуктите се връщат обратно на получателя за негова сметка.

Какво трябва да направя, ако доставеният артикул не съвпада с поръчаният от мен или липсва продукт?
В случай че поръчаният от Вас продукт не е същия като този, който сте получили – разминава се по описание, цвят или е объркан с друг продукт Вие можете още веднага да предявите рекламация и да го върнете. За целта ни пишете на имейл info@e-chasovnik.com или ни позвънете на номер 0884914518. Ние ще подменим артикула, а ако това е невъзможно, ще възстановим направените от Вас разходи. В тези случаи транспортните разходи и в двете посоки, са за сметка на онлайн магазин E-chasovnik.com.

В какво се изразява гаранцията  на Вашия часовник?
Гаранцията се изразява при проблем възникнал поради фабричен дефект, а не при неправилната употреба и носенето на часовника от притежателя си. Тя покрива само и единствено часовниковия механизъм (без стъкло, каишка/верижка) и съответно не се отнася при следните случаи – механично увреждане като изпускане, удар, надраскване, втора и всяка следваща корекция на размера на каишката/верижката.

Часовникът ми е в гаранционен срок и се нуждае от поправка. Какво да направя?
Според българското законодателствo гаранцията на металните елементи е една година и изключва случаите на естествено износване на продукта, вследствие на дълго използване, както и проблемите възникнали след неправилна употреба, съхранение и почистване на часовника. Ако установите бърза, неестествена промяна на цвета на каишката/верижката на закупения от Вас продукт ни уведомете, защото може да се касае за производствен дефект на покритието им, тогава ние ще подменим продукта с нов. При налагане на евентуален ремонт на закупения от Вас часовник, той е безплатен и без срок на ограничение, Клиентът поема само транспортните разходи.
Внимание!- Извършваме безплатен ремонт само на часовници, закупени от нас.